1. reizen
  2. Kofferset 209 Liter Trolleyset 3-delig met TSA slot handbagage en grote koffer Zedar Onyx Black

Kofferset 209 Liter Trolleyset 3-delig met TSA slot handbagage en grote koffer Zedar Onyx Black

5/5

Ga jij binnenkort op reis en heb je nog een koffer nodig? Bij 10reisartikelen.nl hebben we een breed overzicht aan verschillende soorten koffers voor op reis. Wat te denken van Kofferset 209 Liter Trolleyset 3-delig met TSA slot handbagage en grote koffer Zedar Onyx Black. Bekijk hier alles wat je moet weten over deze koffer en beslis of Kofferset 209 Liter Trolleyset 3-delig met TSA slot handbagage en grote koffer Zedar Onyx Black de ideale koffer is die jij meeneemt op reis.

Specificaties Kofferset 209 Liter Trolleyset 3-delig met TSA slot handbagage en grote koffer Zedar Onyx Black

Formaat bagage

Volume in liters

209 l

Hardcase of softcase

Hardcase

Aantal wielen

Afmetingen en gewicht

Hoogte: 77 tot en met 85 cm

Diepte: 27 cm

Gewicht: 9 kg

Aantal vakken

Materiaal

Kunststof

Type slot

TSA cijferslot

Koffersluiting

Ritssluiting

Omschrijving van Kofferset 209 Liter Trolleyset 3-delig met TSA slot handbagage en grote koffer Zedar Onyx Black

De Kofferset 209 Liter Trolleyset 3-delig met TSA slot handbagage en grote koffer Zedar Onyx Black is jouw ideale reisgenoot. Deze set is ontworpen om jouw reizen gemakkelijker en comfortabeler te maken, terwijl je er ook nog eens modieus uitziet. Met deze set ben je klaar om de wereld te ontdekken en al je spullen georganiseerd te houden. Deze kofferset is perfect voor elke reis, of het nu gaat om een korte stedentrip of een uitgebreide vakantie. De set bestaat uit drie koffers, waaronder een handbagagekoffer en een grote koffer. De handbagagekoffer is ideaal voor al je belangrijke spullen die je altijd bij de hand wilt hebben, zoals je paspoort, portemonnee en elektronische apparaten. De grote koffer biedt voldoende ruimte voor al je kleding, schoenen en andere benodigdheden. Daarnaast is deze kofferset voorzien van een TSA-slot, wat zorgt voor extra veiligheid tijdens je reis. Dit slot is goedgekeurd door de Transportation Security Administration en kan worden geopend door de beveiliging zonder dat ze het slot hoeven te beschadigen. Hierdoor kun je met een gerust hart reizen, wetende dat je bagage veilig is. De kofferset is ook uitgerust met soepele wielen en een telescopische handgreep, zodat je moeiteloos door de luchthaven kunt manoeuvreren. Kortom, met de Kofferset 209 Liter Trolleyset 3-delig met TSA slot handbagage en grote koffer.

Veelgestelde vragen over Kofferset 209 Liter Trolleyset 3-delig met TSA slot handbagage en grote koffer Zedar Onyx Black

Het formaat van Kofferset 209 Liter Trolleyset 3-delig met TSA slot handbagage en grote koffer Zedar Onyx Black is als volgt:

Formaat:

Hoogte: 77 tot en met 85 cm

Diepte: 27 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 9 kg.

Kofferset 209 Liter Trolleyset 3-delig met TSA slot handbagage en grote koffer Zedar Onyx Black is gemaakt van Kunststof. Het is daarmee een Hardcase.

Wielen zorgen voor meer gemak van je koffer te verplaatsen. Kofferset 209 Liter Trolleyset 3-delig met TSA slot handbagage en grote koffer Zedar Onyx Black heeft wielen.

Kofferset 209 Liter Trolleyset 3-delig met TSA slot handbagage en grote koffer Zedar Onyx Black heeft een Ritssluiting. Daarnaast kun je het extra sluiten met TSA cijferslot.

Hoeveel liter je koopt is afhankelijk van hoeveel je wilt meenemen. Kofferset 209 Liter Trolleyset 3-delig met TSA slot handbagage en grote koffer Zedar Onyx Black heeft een volume van 209 l.

Bekijk ook andere koffers