1. reizen
  2. TravelZ Horizon Handbagagekoffer 54cm Handbagage Trolley met gevoerde binnenkant Zeegroen

TravelZ Horizon Handbagagekoffer 54cm Handbagage Trolley met gevoerde binnenkant Zeegroen

5/5

Ga jij binnenkort op reis en heb je nog een koffer nodig? Bij 10reisartikelen.nl hebben we een breed overzicht aan verschillende soorten koffers voor op reis. Wat te denken van TravelZ Horizon Handbagagekoffer 54cm Handbagage Trolley met gevoerde binnenkant Zeegroen. Bekijk hier alles wat je moet weten over deze koffer en beslis of TravelZ Horizon Handbagagekoffer 54cm Handbagage Trolley met gevoerde binnenkant Zeegroen de ideale koffer is die jij meeneemt op reis.

Specificaties TravelZ Horizon Handbagagekoffer 54cm Handbagage Trolley met gevoerde binnenkant Zeegroen

Formaat bagage

Handbagage

Volume in liters

35 l

Hardcase of softcase

Hardcase

Aantal wielen

4 wielen

Afmetingen en gewicht

Hoogte: Handbagage < 56 cm

Diepte: 20 cm

Gewicht: 2.50 kg

Aantal vakken

2

Materiaal

ABS

Type slot

Cijferslot

Koffersluiting

Ritssluiting

Omschrijving van TravelZ Horizon Handbagagekoffer 54cm Handbagage Trolley met gevoerde binnenkant Zeegroen

Bekijk de video. De TravelZ Horizon is een betrouwbare lichtgewicht koffer van slechts 2.5 kilo. Het materiaal (ABS) en de ribbelstructuur van de koffer maken de Horizon sterk en krasvast. Met vier 360-graden wielen, een prettig handvat én verstelbare trolleystang is de Horizon ook qua comfort een uitblinker. Het luxe interieur (afsluitbaar ritsvak + gekruiste spanbanden) en het veilige cijfercombinatieslot maken deze overcomplete lichtgewicht helemaal af. De TravelZ Horizon Handbagagekoffer 54cm Handbagage Trolley is de perfecte reisgenoot voor avonturiers. Met zijn zeegroene kleur en trendy design is deze koffer niet alleen praktisch, maar ook een echte eyecatcher. Met een inhoud van 35 liter is er voldoende ruimte voor al je persoonlijke spullen tijdens je reis. De koffer is gemaakt van sterk en duurzaam ABS-materiaal, waardoor hij bestand is tegen krassen en stoten. Dankzij de ribbelstructuur op de buitenkant van de koffer ziet hij er niet alleen stoer uit, maar is hij ook extra stevig. De TravelZ Horizon is uitgerust met vier soepel rollende 360-graden wielen, waardoor je de koffer gemakkelijk kunt manoeuvreren, zelfs in drukke luchthavens. Het handige handvat en de verstelbare trolleystang zorgen voor extra comfort tijdens het reizen. Het interieur van de koffer is luxueus en praktisch. Het beschikt over een afsluit.

Veelgestelde vragen over TravelZ Horizon Handbagagekoffer 54cm Handbagage Trolley met gevoerde binnenkant Zeegroen

Het formaat van TravelZ Horizon Handbagagekoffer 54cm Handbagage Trolley met gevoerde binnenkant Zeegroen is als volgt:

Formaat: Handbagage

Hoogte: Handbagage < 56 cm

Diepte: 20 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 2.50 kg.

TravelZ Horizon Handbagagekoffer 54cm Handbagage Trolley met gevoerde binnenkant Zeegroen is gemaakt van ABS. Het is daarmee een Hardcase.

Wielen zorgen voor meer gemak van je koffer te verplaatsen. TravelZ Horizon Handbagagekoffer 54cm Handbagage Trolley met gevoerde binnenkant Zeegroen heeft 4 wielen wielen.

TravelZ Horizon Handbagagekoffer 54cm Handbagage Trolley met gevoerde binnenkant Zeegroen heeft een Ritssluiting. Daarnaast kun je het extra sluiten met Cijferslot.

Hoeveel liter je koopt is afhankelijk van hoeveel je wilt meenemen. TravelZ Horizon Handbagagekoffer 54cm Handbagage Trolley met gevoerde binnenkant Zeegroen heeft een volume van 35 l.

Bekijk ook andere koffers