1. reizen
  2. TravelZ Horizon Handbagagekoffer 54cm Handbagage Trolley met gevoerde binnenkant Baby Roze

TravelZ Horizon Handbagagekoffer 54cm Handbagage Trolley met gevoerde binnenkant Baby Roze

5/5

Ga jij binnenkort op reis en heb je nog een koffer nodig? Bij 10reisartikelen.nl hebben we een breed overzicht aan verschillende soorten koffers voor op reis. Wat te denken van TravelZ Horizon Handbagagekoffer 54cm Handbagage Trolley met gevoerde binnenkant Baby Roze. Bekijk hier alles wat je moet weten over deze koffer en beslis of TravelZ Horizon Handbagagekoffer 54cm Handbagage Trolley met gevoerde binnenkant Baby Roze de ideale koffer is die jij meeneemt op reis.

Specificaties TravelZ Horizon Handbagagekoffer 54cm Handbagage Trolley met gevoerde binnenkant Baby Roze

Formaat bagage

Handbagage

Volume in liters

35 l

Hardcase of softcase

Hardcase

Aantal wielen

4 wielen

Afmetingen en gewicht

Hoogte: Handbagage < 56 cm

Diepte: 20 cm

Gewicht: 2.50 kg

Aantal vakken

2

Materiaal

ABS

Type slot

Cijferslot

Koffersluiting

Ritssluiting

Omschrijving van TravelZ Horizon Handbagagekoffer 54cm Handbagage Trolley met gevoerde binnenkant Baby Roze

De TravelZ Horizon Handbagagekoffer is de perfecte reisgenoot voor elke moderne avonturier. Met een gewicht van slechts 2.5 kilo is deze koffer niet alleen lichtgewicht, maar ook buitengewoon betrouwbaar. Gemaakt van duurzaam ABS-materiaal en voorzien van een unieke ribbelstructuur, is de Horizon bestand tegen krassen en stoten, waardoor je zorgeloos kunt reizen. Deze handbagagekoffer is uitgerust met vier soepel rollende 360-graden wielen, waardoor je moeiteloos door drukke luchthavens en smalle straatjes kunt manoeuvreren. Het comfortabele handvat en de verstelbare trolleystang zorgen ervoor dat je de koffer gemakkelijk en moeiteloos kunt voortbewegen. Het interieur van de Horizon is luxueus en praktisch, met een afsluitbaar ritsvak en gekruiste spanbanden om je bagage veilig op zijn plaats te houden tijdens de reis. Daarnaast beschikt deze koffer over een veilig cijfercombinatieslot, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van je persoonlijke bezittingen. Met zijn opvallende babyroze kleur is de TravelZ Horizon Handbagagekoffer niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Klaar om je te vergezellen op al je avonturen, biedt deze overcomplete lichtgewichtkoffer alles wat je nodig hebt voor een zorgeloze reiservaring.

Veelgestelde vragen over TravelZ Horizon Handbagagekoffer 54cm Handbagage Trolley met gevoerde binnenkant Baby Roze

Het formaat van TravelZ Horizon Handbagagekoffer 54cm Handbagage Trolley met gevoerde binnenkant Baby Roze is als volgt:

Formaat: Handbagage

Hoogte: Handbagage < 56 cm

Diepte: 20 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 2.50 kg.

TravelZ Horizon Handbagagekoffer 54cm Handbagage Trolley met gevoerde binnenkant Baby Roze is gemaakt van ABS. Het is daarmee een Hardcase.

Wielen zorgen voor meer gemak van je koffer te verplaatsen. TravelZ Horizon Handbagagekoffer 54cm Handbagage Trolley met gevoerde binnenkant Baby Roze heeft 4 wielen wielen.

TravelZ Horizon Handbagagekoffer 54cm Handbagage Trolley met gevoerde binnenkant Baby Roze heeft een Ritssluiting. Daarnaast kun je het extra sluiten met Cijferslot.

Hoeveel liter je koopt is afhankelijk van hoeveel je wilt meenemen. TravelZ Horizon Handbagagekoffer 54cm Handbagage Trolley met gevoerde binnenkant Baby Roze heeft een volume van 35 l.

Bekijk ook andere koffers