1. reizen
  2. TravelZ Horizon Handbagagekoffer 54cm Handbagage Trolley met gevoerde binnenkant

TravelZ Horizon Handbagagekoffer 54cm Handbagage Trolley met gevoerde binnenkant

5/5

Ga jij binnenkort op reis en heb je nog een koffer nodig? Bij 10reisartikelen.nl hebben we een breed overzicht aan verschillende soorten koffers voor op reis. Wat te denken van TravelZ Horizon Handbagagekoffer 54cm Handbagage Trolley met gevoerde binnenkant. Bekijk hier alles wat je moet weten over deze koffer en beslis of TravelZ Horizon Handbagagekoffer 54cm Handbagage Trolley met gevoerde binnenkant de ideale koffer is die jij meeneemt op reis.

Specificaties TravelZ Horizon Handbagagekoffer 54cm Handbagage Trolley met gevoerde binnenkant

Formaat bagage

Handbagage

Volume in liters

35 l

Hardcase of softcase

Hardcase

Aantal wielen

4 wielen

Afmetingen en gewicht

Hoogte: Handbagage < 56 cm

Diepte: 20 cm

Gewicht: 2.50 kg

Aantal vakken

2

Materiaal

ABS

Type slot

Cijferslot

Koffersluiting

Ritssluiting

Omschrijving van TravelZ Horizon Handbagagekoffer 54cm Handbagage Trolley met gevoerde binnenkant

De TravelZ Horizon Handbagagekoffer is de perfecte reisgenoot voor avonturiers die licht willen reizen zonder in te leveren op stijl en kwaliteit. Met zijn compacte formaat van 54 cm en een gewicht van slechts 2.5 kilo is deze handbagagekoffer ideaal voor korte trips en weekendjes weg. De koffer is gemaakt van hoogwaardig ABS-materiaal en heeft een unieke ribbelstructuur, waardoor hij niet alleen sterk en duurzaam is, maar ook bestand tegen krassen. Dankzij de vier soepel draaiende 360-graden wielen kun je gemakkelijk door drukke luchthavens en smalle straatjes manoeuvreren. De verstelbare trolleystang en het comfortabele handvat zorgen ervoor dat je de koffer moeiteloos kunt rollen, zelfs op lange afstanden. Het interieur van de Horizon is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en veiligheid. Het beschikt over een afsluitbaar ritsvak waarin je je persoonlijke spullen veilig kunt opbergen. Daarnaast zijn er gekruiste spanbanden aanwezig om je kleding op zijn plek te houden tijdens de reis. De koffer is ook uitgerust met een handig cijfercombinatieslot, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van je waardevolle bezittingen. Met zijn stijlvolle design, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid is de TravelZ Horizon Handbagagekoffer de ideale metgezel voor elke reiziger. Of je nu een zakenre.

Veelgestelde vragen over TravelZ Horizon Handbagagekoffer 54cm Handbagage Trolley met gevoerde binnenkant

Het formaat van TravelZ Horizon Handbagagekoffer 54cm Handbagage Trolley met gevoerde binnenkant is als volgt:

Formaat: Handbagage

Hoogte: Handbagage < 56 cm

Diepte: 20 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 2.50 kg.

TravelZ Horizon Handbagagekoffer 54cm Handbagage Trolley met gevoerde binnenkant is gemaakt van ABS. Het is daarmee een Hardcase.

Wielen zorgen voor meer gemak van je koffer te verplaatsen. TravelZ Horizon Handbagagekoffer 54cm Handbagage Trolley met gevoerde binnenkant heeft 4 wielen wielen.

TravelZ Horizon Handbagagekoffer 54cm Handbagage Trolley met gevoerde binnenkant heeft een Ritssluiting. Daarnaast kun je het extra sluiten met Cijferslot.

Hoeveel liter je koopt is afhankelijk van hoeveel je wilt meenemen. TravelZ Horizon Handbagagekoffer 54cm Handbagage Trolley met gevoerde binnenkant heeft een volume van 35 l.

Bekijk ook andere koffers