1. reizen
  2. TravelZ Big Bars Kofferset Trolleyset TSA 2-delig Handbagage en groot Olijf

TravelZ Big Bars Kofferset Trolleyset TSA 2-delig Handbagage en groot Olijf

5/5

Ga jij binnenkort op reis en heb je nog een koffer nodig? Bij 10reisartikelen.nl hebben we een breed overzicht aan verschillende soorten koffers voor op reis. Wat te denken van TravelZ Big Bars Kofferset Trolleyset TSA 2-delig Handbagage en groot Olijf. Bekijk hier alles wat je moet weten over deze koffer en beslis of TravelZ Big Bars Kofferset Trolleyset TSA 2-delig Handbagage en groot Olijf de ideale koffer is die jij meeneemt op reis.

Specificaties TravelZ Big Bars Kofferset Trolleyset TSA 2-delig Handbagage en groot Olijf

Formaat bagage

Volume in liters

141 l

Hardcase of softcase

Hardcase

Aantal wielen

Afmetingen en gewicht

Hoogte: 77 tot en met 85 cm

Diepte: 29.5 cm

Gewicht: 7100 g

Aantal vakken

Materiaal

Polypropyleen

Type slot

TSA cijferslot

Koffersluiting

Ritssluiting

Omschrijving van TravelZ Big Bars Kofferset Trolleyset TSA 2-delig Handbagage en groot Olijf

De TravelZ Big Bars Kofferset Trolleyset is de perfecte metgezel voor elke reiziger. Met dit 2-delige set in de kleur olijf, kunt u gemakkelijk zowel uw handbagage als grotere bagage meenemen. Deze koffer is niet alleen stijlvol, maar ook praktisch en duurzaam. De Big Bars koffer is buitengewoon licht, waardoor hij comfortabel te dragen is, zelfs wanneer u veel spullen bij u heeft. Met het internationaal erkende TSA-cijfercombinatieslot kunt u zorgeloos reizen, wetende dat uw bagage veilig is. De koffer is ook erg slagvast, waardoor hij bestand is tegen stoten en ruwe behandeling tijdens het transport. Dankzij de 4 comfortabele dubbele wielen, gemaakt van polypropyleen, kunt u de koffer moeiteloos voortduwen of trekken. Het nette interieur van de koffer bevat een handig ritsvak en een elastisch vak, waardoor u uw spullen georganiseerd kunt houden. Bovendien is de trolleystang verstelbaar, waardoor deze koffer geschikt is voor zowel lange als kleinere personen. Met de TravelZ Big Bars Kofferset Trolleyset bent u klaar voor elk avontuur. En met de 2 jaar garantie kunt u met een gerust hart reizen, wetende dat uw koffer beschermd is. Kies voor kwaliteit en functionaliteit met deze prachtige kofferset.

Veelgestelde vragen over TravelZ Big Bars Kofferset Trolleyset TSA 2-delig Handbagage en groot Olijf

Het formaat van TravelZ Big Bars Kofferset Trolleyset TSA 2-delig Handbagage en groot Olijf is als volgt:

Formaat:

Hoogte: 77 tot en met 85 cm

Diepte: 29.5 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 7100 g.

TravelZ Big Bars Kofferset Trolleyset TSA 2-delig Handbagage en groot Olijf is gemaakt van Polypropyleen. Het is daarmee een Hardcase.

Wielen zorgen voor meer gemak van je koffer te verplaatsen. TravelZ Big Bars Kofferset Trolleyset TSA 2-delig Handbagage en groot Olijf heeft wielen.

TravelZ Big Bars Kofferset Trolleyset TSA 2-delig Handbagage en groot Olijf heeft een Ritssluiting. Daarnaast kun je het extra sluiten met TSA cijferslot.

Hoeveel liter je koopt is afhankelijk van hoeveel je wilt meenemen. TravelZ Big Bars Kofferset Trolleyset TSA 2-delig Handbagage en groot Olijf heeft een volume van 141 l.

Bekijk ook andere koffers