1. reizen
  2. TravelZ Big Bars Reiskoffer 68 cm met dubbele wielen Trolley koffer met TSA-slot Olijf

TravelZ Big Bars Reiskoffer 68 cm met dubbele wielen Trolley koffer met TSA-slot Olijf

5/5

Ga jij binnenkort op reis en heb je nog een koffer nodig? Bij 10reisartikelen.nl hebben we een breed overzicht aan verschillende soorten koffers voor op reis. Wat te denken van TravelZ Big Bars Reiskoffer 68 cm met dubbele wielen Trolley koffer met TSA-slot Olijf. Bekijk hier alles wat je moet weten over deze koffer en beslis of TravelZ Big Bars Reiskoffer 68 cm met dubbele wielen Trolley koffer met TSA-slot Olijf de ideale koffer is die jij meeneemt op reis.

Specificaties TravelZ Big Bars Reiskoffer 68 cm met dubbele wielen Trolley koffer met TSA-slot Olijf

Formaat bagage

68 t/m 76 cm

Volume in liters

63 l

Hardcase of softcase

Hardcase

Aantal wielen

4 wielen

Afmetingen en gewicht

Hoogte: 68 tot en met 76 cm

Diepte: 26.50 cm

Gewicht: 3.50 kg

Aantal vakken

2

Materiaal

Polypropyleen

Type slot

TSA cijferslot

Koffersluiting

Ritssluiting

Omschrijving van TravelZ Big Bars Reiskoffer 68 cm met dubbele wielen Trolley koffer met TSA-slot Olijf

De TravelZ Big Bars Reiskoffer is een absolute must-have voor elke reiziger. Deze 68 cm grote koffer is uitgerust met dubbele wielen, waardoor hij moeiteloos over elk oppervlak rolt. Of je nu door de drukke straten van een bruisende stad loopt of over hobbelige paden reist, deze koffer zal je niet in de steek laten. Maar dat is niet alles. Deze koffer is ook voorzien van een TSA-slot, waardoor je reisbagage veilig is, zelfs tijdens internationale reizen. Het polypropyleen materiaal waaruit de koffer is gemaakt, is ongelooflijk duurzaam en veerkrachtig. Het kan zelfs de hardste klappen weerstaan, zodat je waardevolle spullen altijd beschermd zijn. Binnenin de koffer vind je een compleet interieur met een handig ritsvak en spanbanden om je spullen op hun plaats te houden. Of je nu een lange of kleine persoon bent, de soepele trekstang van de koffer kan worden aangepast aan jouw lengte voor maximaal comfort tijdens het reizen. En als je meerdere koffers nodig hebt, kun je de TravelZ Big Bars kofferset overwegen om te profiteren van een speciale prijs. Dus, als je op zoek bent naar een betrouwbare, stijlvolle en functionele reiskoffer, dan is de TravelZ Big Bars Reiskoffer de perfecte keuze. Kies het juiste formaat en geniet van zorgeloos reizen met deze geweldige koffer.

Veelgestelde vragen over TravelZ Big Bars Reiskoffer 68 cm met dubbele wielen Trolley koffer met TSA-slot Olijf

Het formaat van TravelZ Big Bars Reiskoffer 68 cm met dubbele wielen Trolley koffer met TSA-slot Olijf is als volgt:

Formaat: 68 t/m 76 cm

Hoogte: 68 tot en met 76 cm

Diepte: 26.50 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 3.50 kg.

TravelZ Big Bars Reiskoffer 68 cm met dubbele wielen Trolley koffer met TSA-slot Olijf is gemaakt van Polypropyleen. Het is daarmee een Hardcase.

Wielen zorgen voor meer gemak van je koffer te verplaatsen. TravelZ Big Bars Reiskoffer 68 cm met dubbele wielen Trolley koffer met TSA-slot Olijf heeft 4 wielen wielen.

TravelZ Big Bars Reiskoffer 68 cm met dubbele wielen Trolley koffer met TSA-slot Olijf heeft een Ritssluiting. Daarnaast kun je het extra sluiten met TSA cijferslot.

Hoeveel liter je koopt is afhankelijk van hoeveel je wilt meenemen. TravelZ Big Bars Reiskoffer 68 cm met dubbele wielen Trolley koffer met TSA-slot Olijf heeft een volume van 63 l.

Bekijk ook andere koffers