1. reizen
  2. TravelZ Big Bars Reiskoffer 78 cm met dubbele wielen Trolley koffer met TSA-slot

TravelZ Big Bars Reiskoffer 78 cm met dubbele wielen Trolley koffer met TSA-slot

5/5

Ga jij binnenkort op reis en heb je nog een koffer nodig? Bij 10reisartikelen.nl hebben we een breed overzicht aan verschillende soorten koffers voor op reis. Wat te denken van TravelZ Big Bars Reiskoffer 78 cm met dubbele wielen Trolley koffer met TSA-slot. Bekijk hier alles wat je moet weten over deze koffer en beslis of TravelZ Big Bars Reiskoffer 78 cm met dubbele wielen Trolley koffer met TSA-slot de ideale koffer is die jij meeneemt op reis.

Specificaties TravelZ Big Bars Reiskoffer 78 cm met dubbele wielen Trolley koffer met TSA-slot

Formaat bagage

77 t/m 85 cm

Volume in liters

106 l

Hardcase of softcase

Hardcase

Aantal wielen

4 wielen

Afmetingen en gewicht

Hoogte: 77 tot en met 85 cm

Diepte: 29.50 cm

Gewicht: 4.70 kg

Aantal vakken

2

Materiaal

Polypropyleen

Type slot

TSA cijferslot

Koffersluiting

Ritssluiting

Omschrijving van TravelZ Big Bars Reiskoffer 78 cm met dubbele wielen Trolley koffer met TSA-slot

De TravelZ Big Bars Reiskoffer is een must-have voor elke reiziger. Met een grootte van 78 cm biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je spullen, of je nu een weekendje weg gaat of een lange vakantie plant. De koffer is ontworpen door het Nederlandse merk TravelZkoffers en staat bekend om zijn kwaliteit en duurzaamheid. Een van de belangrijkste kenmerken van de Big Bars koffer is het internationale TSA-cijfercombinatieslot. Dit betekent dat je je koffer veilig kunt afsluiten en dat douanebeambten het slot kunnen openen zonder het te beschadigen. Dit is vooral handig als je naar de Verenigde Staten reist, waar TSA-sloten verplicht zijn. Daarnaast is de koffer uitgerust met vier dubbele wielen die volledig rond kunnen draaien. Hierdoor kun je de koffer moeiteloos voortduwen, zelfs in drukke luchthavens. De soepele trekstang kan worden aangepast aan de lengte van zowel lange als kleine personen, waardoor het gemakkelijk is om de koffer te manoeuvreren. Het interieur van de koffer is voorzien van een handig ritsvak en spanbanden om je spullen op hun plaats te houden tijdens het reizen. De koffer is gemaakt van ijzersterk polypropyleen, een materiaal dat veerkrachtig is en geen inslag krijgt bij een grote impact. Hierdoor blijven je spullen veilig, zelfs als de koffer ruw behandeld wordt tijdens het transport. Als je meerdere koffers nodig hebt, kun je.

Veelgestelde vragen over TravelZ Big Bars Reiskoffer 78 cm met dubbele wielen Trolley koffer met TSA-slot

Het formaat van TravelZ Big Bars Reiskoffer 78 cm met dubbele wielen Trolley koffer met TSA-slot is als volgt:

Formaat: 77 t/m 85 cm

Hoogte: 77 tot en met 85 cm

Diepte: 29.50 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 4.70 kg.

TravelZ Big Bars Reiskoffer 78 cm met dubbele wielen Trolley koffer met TSA-slot is gemaakt van Polypropyleen. Het is daarmee een Hardcase.

Wielen zorgen voor meer gemak van je koffer te verplaatsen. TravelZ Big Bars Reiskoffer 78 cm met dubbele wielen Trolley koffer met TSA-slot heeft 4 wielen wielen.

TravelZ Big Bars Reiskoffer 78 cm met dubbele wielen Trolley koffer met TSA-slot heeft een Ritssluiting. Daarnaast kun je het extra sluiten met TSA cijferslot.

Hoeveel liter je koopt is afhankelijk van hoeveel je wilt meenemen. TravelZ Big Bars Reiskoffer 78 cm met dubbele wielen Trolley koffer met TSA-slot heeft een volume van 106 l.

Bekijk ook andere koffers