1. reizen
  2. TravelZ Horizon Handbagagekoffer 54cm Handbagage Trolley met gevoerde binnenkant Champagne

TravelZ Horizon Handbagagekoffer 54cm Handbagage Trolley met gevoerde binnenkant Champagne

5/5

Ga jij binnenkort op reis en heb je nog een koffer nodig? Bij 10reisartikelen.nl hebben we een breed overzicht aan verschillende soorten koffers voor op reis. Wat te denken van TravelZ Horizon Handbagagekoffer 54cm Handbagage Trolley met gevoerde binnenkant Champagne. Bekijk hier alles wat je moet weten over deze koffer en beslis of TravelZ Horizon Handbagagekoffer 54cm Handbagage Trolley met gevoerde binnenkant Champagne de ideale koffer is die jij meeneemt op reis.

Specificaties TravelZ Horizon Handbagagekoffer 54cm Handbagage Trolley met gevoerde binnenkant Champagne

Formaat bagage

Handbagage

Volume in liters

35 l

Hardcase of softcase

Hardcase

Aantal wielen

4 wielen

Afmetingen en gewicht

Hoogte: Handbagage < 56 cm

Diepte: 20 cm

Gewicht: 2.50 kg

Aantal vakken

2

Materiaal

ABS

Type slot

Cijferslot

Koffersluiting

Ritssluiting

Omschrijving van TravelZ Horizon Handbagagekoffer 54cm Handbagage Trolley met gevoerde binnenkant Champagne

De TravelZ Horizon Handbagagekoffer is de perfecte metgezel voor al je reizen. Met een afmeting van 54 cm voldoet deze koffer aan de handbagagerichtlijnen van de meeste luchtvaartmaatschappijen. De champagnekleur geeft een stijlvolle en elegante uitstraling aan de koffer. De Horizon is niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook uiterst duurzaam. Gemaakt van hoogwaardig ABS-materiaal en voorzien van een ribbelstructuur, is deze koffer sterk, krasbestendig en klaar voor elk avontuur. Met een gewicht van slechts 2.5 kilo is de Horizon een lichtgewicht, waardoor je meer kunt inpakken zonder je zorgen te maken over overtollig gewicht. De koffer is ontworpen met jouw comfort in gedachten. Met vier soepel rollende 360-graden wielen, een comfortabel handvat en een verstelbare trolleystang, manoeuvreer je moeiteloos door drukke luchthavens en smalle gangpaden. Het interieur van de Horizon is luxueus en praktisch, met een afsluitbaar ritsvak en gekruiste spanbanden om je spullen georganiseerd en op hun plaats te houden tijdens het reizen. En met het veilige cijfercombinatieslot hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid van je waardevolle bezittingen. Kies voor de TravelZ Horizon Handbagagekoffer en ervaar het gemak en de stijl van reizen. Of je nu op zakenreis gaat of een ontspannen vakantie plant, deze l.

Veelgestelde vragen over TravelZ Horizon Handbagagekoffer 54cm Handbagage Trolley met gevoerde binnenkant Champagne

Het formaat van TravelZ Horizon Handbagagekoffer 54cm Handbagage Trolley met gevoerde binnenkant Champagne is als volgt:

Formaat: Handbagage

Hoogte: Handbagage < 56 cm

Diepte: 20 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 2.50 kg.

TravelZ Horizon Handbagagekoffer 54cm Handbagage Trolley met gevoerde binnenkant Champagne is gemaakt van ABS. Het is daarmee een Hardcase.

Wielen zorgen voor meer gemak van je koffer te verplaatsen. TravelZ Horizon Handbagagekoffer 54cm Handbagage Trolley met gevoerde binnenkant Champagne heeft 4 wielen wielen.

TravelZ Horizon Handbagagekoffer 54cm Handbagage Trolley met gevoerde binnenkant Champagne heeft een Ritssluiting. Daarnaast kun je het extra sluiten met Cijferslot.

Hoeveel liter je koopt is afhankelijk van hoeveel je wilt meenemen. TravelZ Horizon Handbagagekoffer 54cm Handbagage Trolley met gevoerde binnenkant Champagne heeft een volume van 35 l.

Bekijk ook andere koffers